Lag musikk

Det er enkelt å lage egen musikk og legge den ut på Spotify. Her får du tips til hvilken software som egner seg til hjemmelaget musikk.

Lag musikk

Lag din egen musikk: Her er et musikkprogram du kan bruke til å lage egen musikk hjemmefra, og lyden du kan skape med dette programmet er helt fantastisk. Noe alle som ønsker å lage egen musikk må prøve!

20. juni 2024 av Musikkprogram / Musikkprogrammer

Hvis du vil lage musikk er det mange programmer man kan benytte for å lage musikk og egne låter du kan bruke, og noen av de beste blir omtalt på dette nettstedet.

Jeg ønsker å anta at du har landet på denne siden fordi du er ute etter en utmerket rytme maker programvare som du kan lage deg egne beats. Hvis min antagelse er riktig, så la meg introdusere deg for hva jeg anser som det beste valdet maker der ute akkurat nå - Musikkprogrammet. Hvis du aldri har hørt om denne programvaren du kanskje lurer på hva som er så flott med det. Jeg håper at ved utgangen av den korte artikkelen vil du forstå hvorfor.

Programvaren er funksjonsrikt og bygge med en slik stil og raffinement som gjør det svært enkelt for en nybegynner å begynne å finne produsent innenfor, men samtidig har potensial til å seriøst øke kvaliteten og hastigheten på valdet produksjon for erfarne slo beslutningstakere.

Mens de fleste andre vald å lage programvare tilgjengelig på nettet, og nesten helt sikkert de som kan lastes ned gratis, eksportere de fullførte master-låter som MP3-filer, nå er dette OK hvis du bare rotet hjemme. Men hvis du er virkelig seriøs om å gjøre reelle beats så er dette rett og slett mangelfull. Det er der gutta på Musikkprogrammet har virkelig sette penger der munnen er - som har investert tungt i produksjon av originale lyder slik at du kan lage og eksportere masterstudenter spor i bransjestandarden 44,1 16bit.wav filformat. Effektivt, kan du ha du kake og spise den på samme tid - bransjenivå musikk kvalitet uten behov for all den dyre utstyret.

For å komme i gang, er det detaljerte trinnvise veiledninger som tar deg gjennom alt du trenger å vite før du begynner å lage rytme etter rytmen i en rask og effektiv måte og likevel gi ut svært kvalitet. Dette er ikke det eneste du vil lære, men ved utgangen av opplæringsprogrammer vil du også vite hvordan du kan selge deg slår og hvor du skal gå å gjøre det hvis du ønsker det (jeg tror det er så kult).

Til slutt, gutta på Musikkprogrammet er så sikre på sitt produkt de tilbyr en full 60 dagers pengene tilbake-garanti - nok tid til å virkelig få hendene skitne og skape kommer virkelig kule beats.

Jeg kan fortelle deg en ting... det er så vanskelig å finne programvare som gir kvalitet beats, som ikke koster en arm og et ben. Du har noen valg med det. Du kan enten bruke flere $ 1,000 s på høyteknologisk utstyr, som du må bruke måneder på å mestre eller du kan finne programvare som fungerer på din datamaskin for å lage høykvalitets beats.

Jeg bestemte meg for å gå med program for datamaskinen min og fant noe som fungerer bra. Dette er noen av fordelene med å bruke programvare for rap din slå lage programmer:

1. Lett å bruke - Hva jeg liker med denne programvaren er at det er virkelig enkelt å finne ut, noe som betyr at jeg er en nybegynner i å lage beats, det gjorde jeg ikke å tilbringe et år lesning gjennom håndbøker og mestring hver eneste knapp på noen store stort utstyr som ikke ville passe i mitt hus anyways. Jeg var i stand til å overføre den til min PC og begynne å gjøre syke beats i ca 20 minutter.

2. Billigste musikkprogram. Ok, da jeg var ute etter rap slo lage programmer, visste jeg at jeg ikke har $ 1000 av dollar å investere. Jeg måtte finne noe som passer mitt budsjett, og var lett å bruke. Jeg er bare en gjennomsnittlig person som arbeider som har en lidenskap for å lage mine egne beats. Jeg skulle gjerne kunne si at jeg kommer til å gjøre det stort en dag og gjøre millioner, men jeg ingensteds nær det ennå. Det er få eller ingen rap takt lage programmer som kan konkurrere med prisen på Musikkprogrammet.

3. Kvalitetslyd - Jeg vet når jeg ønsket å finne et program for å produsere beats med jeg ikke ønsker å få et program som gjorde beats som ble kun passer for en mobiltelefon. Du vet, mobiltelefon ringer som kommer forhåndslagret på telefonen din når du først får det? Ringene at vi alle endres når vi først får telefonen. Ja, jeg vil heller ikke bruke en crappy program sånn. Musikkprogrammet gjør det til der jeg kan eksportere mine beats etter at jeg lager dem til 44,1 studiokvalitets lyder. Det betyr bare at det er hva bransjestandarden er.

4. Alle beats kan tilpasses. Avhengig av dagen eller humøret, jeg får blande bare om noen form for rytme som jeg vil. Jeg er ikke holdt til å produsere bare en bestemt type beat. Hvis du er kreativ, kan du ta en av dine favoritt rappere (som jeg gjør) og remikse lyden. De fleste rap slo gjør programmene er ikke sånn, fra min erfaring. For eksempel, hvis jeg ønsket å importere en beat som har vært i hodet mitt, og gjenskape det, kan jeg gjøre det. Musikkprogrammet har trommesett, en sequencer, og en full fungerende tastatur. De fleste rap slo gjør programmene ikke har denne type mangfold.

Hvis du leter etter høy kvalitet beats som du kan gjøre uten å måtte selge alt du eier å ha råd til det, så jeg støtter dette programmet. Som slo lage programmer gå, dette til meg er den klart beste verdi. Ett ord av forsiktighet skjønt, da jeg fikk det jeg ikke fikk noe søvn den første natten fordi jeg ikke kunne slutte å spille rundt med den.

Begynn å lage egen musikk nå med de musikkprogram vi har listet opp her.