Ikke kjøp et annet musikkprogram før du leser dette!

Er musikkprogrammet du tenker å kjøpe bra nok, eller er det kanskje mye dårligere enn man skulle tro?

Advarsel

Nå kan du lage egne sanger: Komponer din egen musikk og lag profesjonelle sanger som du kan legge ut på internett og tjene penger på. Lag din egen musikk med dette programmet.

20. juni 2024 av Musikkprogram / Musikkprogrammer

Før du kjøper et musikkprogram bør du finne ut hvilket program som er best i test.

Det er mange valg man har når man skal lage musikk der ute i disse dager.

Man kan lett lage fruktige looper med de beste musikkprogram.

Jeg har hatt en studio i ca 4 eller 5 år nå, og la meg fortelle deg, har min lommebok blitt tappet som gale så mange ganger. Jeg snakket med en av mine venner som er en hip-hop artist, og som jeg produserer for, og vi får alltid inn i disse samtalene om hvordan selv om teknologien har gjort det rimelig å faktisk ha studioer i ditt eget hjem nå, det er fortsatt at dyr programvare som virkelig gjør folk som oss holde drømt om visse typer utstyr. Vi har samtaler som dette hele tiden.

En av mine spesialiteter er slå lage, selge jeg beats her og der på soundclick, fremme dem på MySpace, Facebook, uansett hvor. Jeg gjør ikke nesten ingen penger i det hele tatt gjør dette, hovedsakelig fordi mine opprykk ferdigheter er ikke opp til pari, og jeg har ikke penger å bruke på å kjøpe informasjon om hvordan du gjør det den mest effektive måten. Nylig har jeg hatt en vanskelig tid med beat-making teknikker og programvare, som er det jeg trodde skulle hjelpe mine kampanjer ut hvis jeg begynte faktisk å lage varme beats! Jeg har fått min Yamaha Motif 8, min mac, og min Logic Pro som er hva jeg vanligvis bruker til å lage beats. Alt kommer ut ganske bra med dem, men det tar så mye tid, for ikke å nevne hvor mye tid det tok å lære å bruke alt det utstyret!

Denne verden er stor, og det er en masse ting der ute, og selvsagt er det en masse ting der ute vi ikke vet om. Nå hva vi ikke vet er, kan mange av disse tingene faktisk nytte for oss, men vi må bare ta deg tid til å lete etter den. Med internett, det gjør det mulig.

Jeg lette etter en lang tid før jeg endelig fant noe som faktisk fanget mitt øye, en beat lage programvare for, hva, 29,95 $?! Det første jeg tenkte var, "Wow dette er enten en svindel eller noen stykke useriøs programvare". Jeg gjorde noen undersøkelser på det, så rundt på nettsiden, og jeg må si, jeg ble fascinert. Ikke bare på grunn av utseendet av det, men på grunn av prisen, jeg mener, selv om programvaren var et stykke dritt det er ikke som jeg bruker 3 siffer på det, ikke sant?

Så ja, kjøpte jeg programvaren og jeg må si jeg ble ganske fornøyd. Alt i alt navigasjon, kontrollene på den, og selv grensesnittet var usedvanlig godt avansert og enda ser bedre enn toppnivået slo lage programmer som Fruity loops og Logic Pro. Valdet making var lett, gjør grensesnittet selv nybegynnere å vite hva de gjør, og det virkelig konkurrerer de beste $ 300 programvare.

Så nå, ikke bare jeg bruker mitt motiv, min mac og Logic Pro, men jeg har fått et nytt verktøy, som fungerer for Mac og PC, og jeg har vært å lage beats med det i ca 2 måneder nå, og jeg faktisk har solgt 5 beats, som jeg aldri gjorde da jeg først startet med min tidligere utstyr.

Musikkprogrammet er en kostnadseffektiv løsning for Beat beslutningstakere der ute på jakt etter en enkel og rask måte å skape høy kvalitet studio høres beats. Dette er mitt komplett Musikkprogrammet vurdering.

Jeg skal åpne denne Musikkprogrammet anmeldelsen ved å forklare litt mer om det. Enkelhet var målet da utformingen av programmet er det klart for meg som de annonserer at du kan fullføre din første sporet i løpet av minutter for å få programmet. Den leveres med en rekke opplæringsvideoer for å få deg opp og kjører, men det er veldig enkelt å bruke, så jeg vet ikke hvor mye tid du vil bruke på dem.

I utgangspunktet hvordan det fungerer er du plukke din tempo ved hjelp av metronomen, velg din trommesett (de oppgir over 50), og deretter begynne å spille sammen med metronomen ved hjelp av tastaturet. Hver nøkkel representerer en annen tromme i settet. Hvis du gjør en feil om det bli trykket på feil tast eller spille av rytmen, er det enkelt å gå inn i editoren og trekk som slo til der, og hva den skal bruke musen.

Deretter kan du legge til hva andre lyder du vil ha på toppen av trommene og de gir deg massevis av tastatur lyder og du kan laste ned og plugge i andre virtuelle instrumenter lett, så vel. Når du kjøper programmet de tilbyr gratis oppdateringer som betyr ny tromme og keyboard lyder for livet. Du bare holde lagene på nye eller eksisterende spor til du får den lyden du ønsker. Derfra kan du legge til vokal, men du må oppgi din egen mikrofon.

Jeg vil avslutte denne Musikkprogrammet anmeldelsen ved å nevne om prisen. Det er oppført på det tidspunktet denne artikkelen på $ 29,97 som de kaller en midlertidig rabatt pris. Jeg vet ikke om dette vil være prisen for godt eller om det virkelig er midlertidig fordi det bare kom ut, og dette er den spesielle åpningen rabatt pris, men uansett det er et velkomment alternativ til unødig betale hundrevis av dollar for den dyrere og komplekse programmer der ute som ikke gir deg en bedre klingende produkt til slutt.

Enda viktigere utgiverne av Musikkprogrammet garantere tilfredshet at de ikke bare tilbyr en 60 dagers pengene tilbake-garanti periode der du kan teste programmet, men hvis du på noe punkt i det bestemmer du er ikke fornøyd kan du returnere det til en full refundere samtidig programmet. Nice deal, ikke sant?