Lage rap musikk

Nå kan du også lage egen musikk ved hjelp av mobiltelefonen eller datamaskinen. Sannsynligvis har du alt du trenger om du kjøper dette musikkprogrammet.

Lage rap musikk

Nå kan du lage egne sanger: Komponer din egen musikk og lag profesjonelle sanger som du kan legge ut på internett og tjene penger på. Lag din egen musikk med dette programmet.

20. juni 2024 av Musikkprogram / Lage musikk

Drømmer du om å lage egen rap musikk. Med et bra program til å lage egen musikk er dette veldig enkelt. Last ned programmet ved å klikke på bildet.

Nå må du ha en beat lage programvare for å skrive disse notatene inn deretter konvertere dem til bølge eller mp3. Det er mange programvareprodukter som hjelper deg med dette, men anbefaler jeg Musikkprogrammet som er en meget god beat gjøre maskinen. Musikkprogrammet er en profesjonell arbeidsstasjon for digital lyd som har rundt 1000 innebygde lyder og trinnvis video tutorials for nybegynnere. Det er veldig enkelt å bruke og det har all den funksjonalitet som du noensinne vil trenge for å gjøre en god beat.

Anta at du har en kopi av Musikkprogrammet, nå trenger du bare å kopiere trommelen mønster i piano roll. Hit avspillingsknappen vil du lytte til en veldig fin rap beat. Du kan sløyfe denne rytmen så mange ganger du ønsker, kan du også legge til noen andre instrumenter eller din egen stemme til en vokal kanal, få rytmen høres rikere og onde. Det er bare kreativiteten din... Du kan lese dette fordi du er interessert i å lære hvordan du kan begynne å tjene rap eller hip hop beats hjelp valdet lage programmer. Med den teknologien som er tilgjengelig i dag, det er virkelig ikke vanskelig, og du kan begynne å lage dine egne beats innen få minutter med riktig rytme lage programvare. Faktisk har de fleste programmer utviklet seg og er ikke bare rimelig, de produserer høykvalitets lyder som du vil elske.

Det første skrittet for å lage dine egne beats er å identifisere et program som passer det du leter etter og kjøpe det. Jeg er en nybegynner så jeg så etter en enkel og rimelig valdet lage program. Jeg også ville at den skulle sitte fast pakket med alt jeg trengte å begynne meg på min vei til å skape de sykeste hip hop beats.

Da jeg fant Musikkprogrammet jeg visste jeg kunne ikke gå galt. Kostnaden var bare $ 29.95 og det inkluderer slo lage programvare, sample packs, trommesett, avgiftsfri beats, opplæring videoer pluss tonn ekstramateriale. Best av alt, de har en 60 dagers, uten spørsmål, refusjon. Jeg bestemte meg for å dele ut pengene og prøve det ut. Musikkprogrammet levde opp til hypen. De burde ha kalt det "Lydprogram for nybegynnere"...

Innen noen få minutter av å spille rundt med det, hadde jeg laget min første rap beat. Jeg vil sannsynligvis ikke vinne en VH1 eller BET Hip Hop Award men jeg øve meg sprade, bare i tilfelle. Bare tuller. Jeg kan fortelle deg imidlertid at jeg ikke fikk mye søvn i noen dager.

Jeg ble ganske mye limt til datamaskinen min og overrasket over hva som ble inkludert i sin rytme lage programvare pakke.

De starter du ut med tusenvis av prøven høres så du velger hva slags takten du ønsker å gjøre. Du kan velge mellom stort sett alle typer musikk sjanger, inkludert rap, hip hop, R & B, house, techno, trance, bass og alt i mellom. Hva dette egentlig betyr for deg er at du kan lage alle typer valdet du ønsker.

Når du foretar dine beats du ønsker å følge noen enkle og lett retningslinjer. Det første trinnet er å opprette en baseline beat. Den andre er å skape en lyd loop. Sist, men ikke minst, er å legge ut dine tromme mønstre, legg instrumenter, spesielle effekter, osv. Det er egentlig så enkelt. Det er så mye gøy å lage en baseline, og deretter se det endre med hver ny tillegg. Den enkle å følge opplæringsprogrammer gi deg trinn-for-trinn-instruksjoner. Din fantasi og kreativitet er alt du trenger.

Igjen slo gjør programmene har utviklet seg nok over år at uansett hva budsjettet er, kan du råd til en. For mindre enn 30 dollar, kan du begynne å lage din egen rap eller hip hop beats. Lagre beats på en CD og ta dem med deg til neste fest. Så hvis du er seriøs om å bruke Beat gjør programmer for å lage dine egne beats, så vil du virkelig liker å lage dine egne beats med Musikkprogrammet.