Lage beats og hip hop musikk

Her får du tips dersom du ønsker å lage egne beats med datamaskinen. Kompatibel med Mac, Windows, Andoid, og de fleste operativsystemer og datamaskiner.

Lage beats og hip hop musikk

Nå kan du lage egne sanger: Komponer din egen musikk og lag profesjonelle sanger som du kan legge ut på internett og tjene penger på. Lag din egen musikk med dette programmet.

20. juni 2024 av Musikkprogram / Lage musikk

Dette er også kjent som prøvetaking og hva som skjer etter du bruke at takten er du må sløyfe over det så mange ganger som mulig i forhold til å lage nye hip hop beats. Mange hevder dette er den mest enkleste måten og også du kan lage din takten unik også.

Selvfølgelig trenger du ikke å være en profesjonell til å gjøre dette. Hvis du starter ut i musikkbransjen - du kan fortsatt være i stand til å lage beats uten å bruke forvirrende enheter eller instrumenter. Det kan også være alt genereres gjennom datamaskinen hvis det er mer lettere for deg. Til tider er det ofte, men det eneste du trenger å konsentrere deg om er kvaliteten på lyden. Når du gjør looping og overføre beats, du må alltid sørge for musikken høres flott ut. Det bør ikke fylles med statisk, lavt volum, eller en skrapete bakgrunn. Lyden skal være klar, skarp og lett å lytte til.

Når du gjør hip hop beats på denne måten, har du mye mer kontroll over flere musikkstykker som du vil legge til. De kan enkelt integreres i den nye sangen du nettopp opprettet. Ved å legge visse hip hop beats, er du gjør musikken kommer i kontrast med hverandre slik at lytteren vil høre vokalen og rytmer samtidig uten musikk tilsynelatende for opptatt.

Den enkleste måten å spille inn ny musikk på de nye sløyfene er ved hjelp av en eksisterende utvalg som er nesten det samme som den første prøven, om tempoet i den eldre musikken. Men hvis du ønsker å være helt originalt - du kan registrere dine vokal fra scratch og lage musikk fra et piano eller andre instrument.

Datamskinprogrammer til å lage musikk er populære om dagen, med håpefulle musikklåtskrivere og artister.

Men problemet er med så mange å velge å fra, hvordan vet du om en beat maker program som musikkprogrammet er verdt? Den enkle måten å besvare et spørsmål som det er å vurdere de viktigste elementene enhver kvalitet valdet lage program bør gi.

Høy kvalitet prøver og forhåndsinnstillinger. Dette er viktig hvis du håper å ha noen sjanse til å spy ut en anstendig beat. De fleste gratis slo gjør programmene har begrensede forhåndsinnstillinger og prøver og deres kvalitet er i beste MP3. Ingenting er galt med MP3-prøver hvis alt du ønsker å gjøre er laste opp arbeid til nettsteder som YouTube, eller hvis du er i hjemme videoproduksjon prosjekter. Men hvis du er en seriøs låtskriver håper å skrive sanger og beats som man måle de store musikkproduksjon studioene du kommer til å trenge høy kvalitet prøver.

Den andre grunnen høykvalitets forhåndsinnstilte lyder er viktig er fordi de gir deg muligheten til å bytte frem og tilbake mellom musikk redigering programmer som Pro Tools eller Cubas. Dette er grunnen før man vurderer eventuelle slo maker som Musikkprogrammet, er 44,1 Hz WAV prøvene en må ha. Ved å bruke industristandard wav-filer, kan du enkelt redigere dine sanger på sparket selv mens bytte frem og tilbake mellom musikken redaktør av valget, langt påskynde låtskriving prosessen.

Tilpasset trommesett. Du kan aldri ha nok trommesett rett? Begrense deg til å bruke programmer med enten elendig klingende trommesett eller bare noen få vesker å velge mellom bare kveler dine kreative evner og i slutten begrenser kvaliteten på sangene dine. Trommer danner basen grunnlaget for sangen din, så hvorfor velge en beat gjør program som begrenser dine evner, når du kan bruke et verktøy som har bokstavelig talt dusinvis av kits å velge mellom.

Bruk en Sequencer opp til jobben. Masse gratis beat-gjør programmer der ute begrense dine beats, ved bare slik at du kan lage 4 bar eller måle løkker. Igjen dette er ok hvis alt du ønsker å gjøre er amatør prosjekter for moro eller hjemmebruk, men hvis du ønsker å bli en seriøs låtskriver må du et verktøy som kan konstruere et komplett sang. Ved å finne et verktøy med minst en 16 spors sequencer og lar deg lag og redigere ut egendefinerte barer eller tiltak, vil du lett kunne håndverket og struktur dine låter for vers, broer, pre-chorus, kroker, chorus og mer. Så hvorfor limite deg elendig 4 bar slo beslutningstakere å bruke et verktøy som er opp til jobben.