Starte platestudio?

Skal du starte platestudio? Vit at det meste av utstyr er bare penger ut vinduet. Du kan nemlig gjøre mye bare med en PC og et musikk redigeringsprogram.

Starte platestudio?

Lag din egen musikk: Her er et musikkprogram du kan bruke til å lage egen musikk hjemmefra, og lyden du kan skape med dette programmet er helt fantastisk. Noe alle som ønsker å lage egen musikk må prøve!

20. juni 2024 av Musikkprogram / Musikkprogrammer

Et musikkprogram som er best i test 5 år på rad er selvfølgelig et bra alternativ.

Å være en DJ selv, har jeg vært å skape og miksing dansemusikk i over 10 år. Når jeg først kom i gang var det vanskelig å finne noe programvare for å lage musikk beats, det var ikke bare enkelt å bruke for en nybegynner, men vil også produsere lyd med studiokvalitet som jeg kunne lage på datamaskinen min.

Jeg absolutt ikke har penger det tar å bruke profesjonelle studio utstyr og alt jeg kom over var måten å komplisert for min mangel på musikk produksjon eller tekniske kunnskaper på den tiden.

skuffet og frustrert jeg begynte å tro at kanskje det var ikke tid for meg å begynne å lage mine egne beats, og jeg burde melde meg på noen musikkproduksjon klasser. Jeg oppdaget raskt at disse klassene var altfor dyrt for meg å ta.

Jeg hadde funnet en flott blanding programvare som jeg kunne bruke på datamaskinen min, men jeg ønsket å lage mine egne beat-looper og lydeksempler å blande meg inn i mikser uten å måtte være forsiktig for ikke å krenke noen av vilkårene for bruk av beats jeg hadde lastet ned gratis.

Tilbringe mer penger, enn jeg har lyst til å nevne, prøvde jeg noen av de ledende programmene som var tilgjengelig som Frooty Loops og Sound Forge. De var langt å komplisert og egentlig ikke gi noen tutorials som rettet mot nybegynnere, så jeg bare ga opp.

Selv flere år senere var jeg fortsatte å søke etter den drømmen programvare for å lage musikk beats som proffer gjør, og endelig drømmen min gikk i oppfyllelse. En fantastisk program som tillater meg å lage beats i minutter fra datamaskinen min. Dette slo maker programvare hadde meg å lage podcast kvalitet høres enda jeg ble overrasket, at drapsmannen Beats laget, kom fra meg.

Musikkprogramvare for å lage egen musikk

Programvaren er så enkel å bruke at du kan lage rap og hip hop kroker på under 10 minutter. Lag musikk beats for enhver sjanger som du ønsker ved hjelp av et grensesnitt som lar deg bruke datamaskiner tastaturet for tempo i tillegg til å lage tromme, horn, piano og mange andre lyder enkelt.

Mengden av ytterligere gratis funksjoner som denne perlen av programvare gir er langt til mange for meg å nevne her, men her er bare noen få ting du vil komme til å banke sokkene av:

Tonnevis av trommesett og hardkokte lyder for å lage musikk beats i noen sjanger du ønsker, trinnvise veiledninger som er nybegynner vennlige og har du pumpe ut beats i minutter, en fullt funksjonell tastaturet, spilt av datamaskinen slik at du kan legge rytme til spor enkelt og brenne alle dine nyopprettede lyder til en CD slik at du kan imponere vennene dine med en gang.

Tenk på det før du starter et platestudio! Et slikt studio er ikke ment til å være tilpasset dagens musikkbransje. Et musikkprogram er ofte alt du trenger.

Dvs bare begynnelsen, alle lydene programmet bruker er mastret profesjonelt i en faktisk lydstudio bruker WAV-filer ikke MP3 for utrolige klingende beats, vil du ikke tro det når du hører dem. I mine år med miksing musikk jeg ikke har ennå ikke kommet over noe som engang kommer i nærheten av dette valdet maker programvare.

Som om alt dette og mer var ikke nok at det er utrolig rimelig og holder oppdatering for gratis hver måned slik at du alltid har den mest oppdaterte beats og lyder tilgjengelige. Ikke gå, løpe for å sjekke det ut og begynne å produsere og lage din egen profesjonell musikk slår i dag.

Før du starter platestudio

Nå vet du at det å starte platestudio nødvendigvis ikke er den beste løsningen for deg. Hvem er det forresten som kjøper PLATER i disse dager? Musikkbransjen har fornyet seg, og platestudioer ei tradisjonell forstand er avleggs. Ikke start noe som er på vei ut.