Musikkprogram for nybegynnere

Ønsker du å begynne med musikkproduksjon hjemme? Nå kan du enkelt gjøre det fra din egen datamaskin eller mobiltelefon.

Musikkprogram for nybegynnere

Lag din egen musikk: Her er et musikkprogram du kan bruke til å lage egen musikk hjemmefra, og lyden du kan skape med dette programmet er helt fantastisk. Noe alle som ønsker å lage egen musikk må prøve!

20. juni 2024 av Musikkprogram / Musikkprogrammer

Jeg og mange andre mener at dette er det beste musikkprogrammet og et flott alternativ til de som ikke har et stort budsjett til å lage sine egne beats og egen musikk.

Hvis du leter etter en rask og enkel måte å starte så dette er et flott program kan du lese mer på linken.

Her er en oversettelse av en annen anmeldelse av programmet, inntil videre:

Jeg ønsker å starte musikkprogrammets gjennomgang ved å gå over litt mer om det. Det er klart for meg at skaperne hadde en enkel design og funksjonalitet i tankene da de gjorde det. Jeg er i stand til å fullføre hele beats i løpet av minutter. Musikkprogrammet har en rekke nyttige læring opplæringsprogrammer for å hjelpe deg å komme i gang, men det er veldig enkelt å bruke, så jeg vet ikke hvor mye tid du bruker på dem.

Til å begynne vil du kunne velge tempoet på valdet med metronom, så vil du plukke trommesettet.

Du vil da kunne bruke tastaturet til å starte resten av prosessen. Det er ulike knapper på tastaturet som vil hver representerer en annen tromme i settet. Hvis du gjør en feil, er det lett å gå inn i editoren.

Du kan nå begynne å legge på andre lyder og instrumenter. De gir deg massevis av lyder allerede, men du vil også kunne laste ned og enkelt koble dine egne instrumenter til programvaren også. Når du kjøper programmet de tilbyr gratis oppdateringer, noe som betyr ny tromme og keyboard lyder til livet. Du bare holde lagene på nye eller eksisterende spor til du får den lyden du ønsker. Derfra kan du legge sangen, men du må gi din egen mikrofon.

Selvfølgelig er Musikkprogrammet ikke gratis, men prisen på denne artikkelen er det bare et par hundrelapper, som fra det de sier er bare midlertidig. Jeg vet ikke om dette vil være prisen for godt eller om det virkelig er midlertidig fordi det bare kom ut, og dette er den spesielle åpningen rabattpris. Uansett om, fordi det er et velkomment alternativ til behovet for å betale hundrevis av dollar for dyre og komplekse programmer.

Helt ærlig, da jeg først fikk dette produktet til å gjennomlese jeg var litt skeptisk fordi jeg aldri hadde hørt om det og min omfattende bakgrunn som musiker synes å satse i veien for det jeg alltid ønsker i applikasjoner som involverer musikk. Men ble jeg positivt overrasket, syntes dette programmet til å virkelig ha alt. Jeg ble aldri igjen med vanlig følelse av "Jeg skulle ønske det kunne gjøre det" at jeg får med så mange musikkprogrammer. I denne artikkelen har jeg planer om å diskutere de viktigste punktene og funksjonene i Musikkprogrammet som gjør at den gjennomsnittlige og musikalsk anlagt for å lage beat-sekvenser og mønstre lett.

Det er 3 hovedkomponenter i det nevnte musikkprogrammet som skiller den fra resten av andre opptak og slo sekvensering programvare der ute, og selvfølgelig flere små ting som gjør også, men jeg vil diskutere disse 3 store tingene først.

Den første hovedkomponenten i Musikkprogrammet er sequencer. Den sequencer er alt familar ProTools / GarageBand stil skjerm som viser deg de sporene og når de spiller eller ikke spiller. Det er ikke for spesielt, men hva setter dette fra hverandre er at det ble 16 spor. En tromme sequencer med 16 spor er ganske uvanlig fordi de fleste har langt færre! Det er ikke ubegrenset at ProTools vil gi deg, men vil ProTools kjøres på PCen? Jeg tror ikke det; Musikkprogrammet vil. Musikkprogrammet legger ut alle sporene lett i sequencer visning, pleier jeg å tenke på dette som mitt hjem-skjermen.

Den neste største komponenten i musikkprogrammet er trommemaskin. Det er tydelig at dette var meget godt gjennomtenkt. I motsetning til GarageBand der du blir tvunget inn i trommelen sekvenser, lar Musikkprogrammet du opprette noen du liker, eller endre en som allerede eksisterer. Det er begrenset til bare 10 pads per spor, men dette lar deg "type" i rytmen ved å bruke tastaturet som trommepadden. Den konverterer talltastaturet til et trommesett og du får definere hver lyd. Det kunne ikke være en mer tilpasset måte å gjøre dette heller. Du kan velge enten forhåndsdefinert drum sett eller lage din egen. Slik skriver du inn rytmer, kan du enten bruke musen og klikk på hvilken del av valdet du ønsker lyden skal skje eller skriv det inn på din trommepadden / tastatur. Denne saken er kjempebra.

Den andre hovedkomponenten til Musikkprogrammet er det fire Octave Keyboard funksjonen. Dette er ting som setter Musikkprogrammet bortsett fra konkurrentene. Du kan sette melodiske ideer, harmoniske ideer, basslinjer, noe med denne. Beats uten bass er kjedelig, repetitiv og alvorlig halt. Men legger til en bass linje, eller en slags harmonisk eller melodisk interesse og plutselig disse repeterende beats synes å ha noen form for flyt og gi interesse for lytterne. Musikkprogrammet gjør det også lett som en plett å bruke tastaturet funksjonen. Ved å bruke tastaturet, kan du legge notatene i akkurat som du var på et piano. Det er så lett og enkelt å gjøre, ønsker jeg at Sibelius eller Finale notasjon programvare var så enkelt! Musikkprogrammet lar deg bruke opp til 4 oktaver som er et stort område. For noen som kan virke begrenset, men hvis du skille låtene dine er det vanskelig å føle seg begrenset.

Her er de andre tingene som er virkelig kult om det omtalte musikkprogrammet...

Det er såååå mange lyder du kan spille med. Hvis du noen gang har brukt GarageBand, er det mange forskjellige lyder og sekvenser du kan bruke, men navigere dem tar praksis for å lære og det er ikke så lett, med Musikkprogrammet, alle lydene er enkle å navigere. De dukker opp i midten av skjermen, ikke bare nederst som i GarageBand. Du kan gjøre mer med lyder, kan du selv endre nøklene lydene er i. I GarageBand er du fast til det nøkkelen prøven er i, som kanskje ikke er nøkkelen til rytmen din. Musikkprogrammet gjør skiftende taster enkelt.

Musikkprogrammet som har blitt nevnt lar deg laste opp dine beats og selge dem til andre musikkprogram-brukere. Det er riktig, skrive musikk er lett på Musikkprogrammet og få betalt for de rytmene er like enkelt!

Musikkprogrammet har utganger studio kvalitet høres så du ikke trenger å bekymre deg for tap av kvalitet når du brenne til CD.

Bruke det omtalte musikkprogrammet er enkelt, selv for den ikke-musikalske bruker. Det inkluderer en video tutorial serie å gå gjennom, steg for steg, på hvordan å lage enkle beats hele veien gjennom avanserte brukerfunksjoner. Så læring programmet kunne ikke vært enklere! Disse videoene er enda stor for brukere som er kjent med lignende stil applikasjoner fordi den forteller deg snarveier og hemmeligheter å gjøre ved hjelp av programmet enklere.

Som du kan se jeg tror dette programmet gjør mer enn nok sans for noen å starte opp. Selvfølgelig er det andre produkter der ute, men de fleste av dem kommer på et mye høyere prislapp. Minst med Musikkprogrammet du vet du vil være å få kvaliteten rett ut av porten uten å bryte banken.